Ik Ben Marrij, operatieassistent bij A-pic sinds bijna 2 jaar.

Via A-pic werk ik voor het eerst in een UMC (Utrecht).

Dit is voor mij een hele mooie aanvulling op kennis en ervaring. Voorheen heb ik alleen nog perifeer gewerkt. En miste ik bijvoorbeeld nog spine ervaring.

Maar ook grote trauma’s, bijzondere en moeilijke casuistiek, veel meer revisiechirurgie etc.

In het UMCU wordt in clusters gewerkt. Dat houdt in dat ik met name orthopedie, trauma, algemene chirurgie, urologie en gyneacologie doe. Maar vandaag was ik uitgeleend aan een ander cluster en mocht ik een dagje kaakchirurgie doen. Gelukkig met een ervaren collega die mij goed kon begeleiden. Waardoor ik weer eens een BSSO ( bilaterale sagitale splijtings osteotomie) kon doen. Even goed het protocol doorlezen, en snel wassen. Ik vind het altijd heel leuk om iets nieuws/ onbekends te doen. 

Dit bevalt mij zo goed aan werken in een maatschap. Door op verschillende plekken te werken heb ik zoveel nieuwe ingrepen kunnen leren en andere werkwijzen mogen zien. Je neemt van elke plek wel iets anders mee. Ik merk dat ik op deze manier steeds geprikkeld blijf en zelden sleur ervaar. Je leert veel nieuwe mensen kennen, en ook dat is heel leuk. Door in een maatschap te werken ervaar ik toch extra het gevoel van het hebben van collega s. Je krijgt veel  tips van elkaar, en leert als zelfstandige ook bij, door en dankzij je andere ‘zzp-collega s’. Verder geeft een maatschap de vrijheid om ergens wat langer te blijven omdat je niet als persoon,  maar slecht als maatschap  3 werkgevers moet hebben. Kortom heel fijn om zoveel vrijheid te hebben en toch alle randzaken (facturering contracten verzekering) uit te besteden. En ook gezelligheid. Zo hadden we een paar weken terug nog een super tof etentje met de maatschap ik the Dutchess in Amsterdam. Wat een een feestje was

Zelf bepalen hoeveel ik werk en waar ik werk en hoeveel diensten ik wanneer doe geeft me de vrijheid om ruimte te creeren voor mijn grote passie rugby. Zo zorg ik er zelf voor alle wedstrijden te kunnen spelen en geen trainingen te missen.

En zo haal je ook nog eens een sponsor binnen voor je club.

Dank A-pic!