Onze diensten

Anesthesiologie

Wij screenen patiënten en bieden ondersteunende anesthesiologische zorg op een operatiecomplex.  Wij hebben ervaring in alle specialismen.

Lees verder 

Privé zorg

Wij kijken naar de zorgbehoefte en zullen een plan van aanpak opstellen. Hierbij zullen wij uiteraard uw privacy waarborgen.

Lees verder

Scholing

Het geven van lezing of scholing is mogelijk gewenst in uw praktijk. Dit zullen wij met u bespreken, om zo een veilige omgeving te creëren voor uw huidige personeel.

Lees verder

Medisch Specialisten

Als groep medisch specialisten kunnen wij uw organisatie geheel of tijdelijk voorzien van anesthesiologische zorg


Lees verder

SIT Team

Wij helpen bij het implementeren van een Spoed Interventie Team. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve artsen die kunnen inspringen.

Lees verder

Voorlichting

Wij geven voorlichting aan patiënten, verpleegkundigen en artsen. Het geven van voorlichting aan uw patiënten geeft vertrouwen in uw organisatie.

 

Lees verder

Sedatie

Procedurele sedatie en/of analgesie binnen of buiten het OK-complex. Hierbij screenen wij de patiënt en kijken wij of uw patiënt wel geschikt is voor sedatie.

Lees verder

Chirurgie

Wij bieden ondersteuning in het chirurgisch proces, assisteren of omlopen. Hierbij hebben wij ervaring in alle specialismen.

 

Lees verder

Jonge klare medisch specialist

Heeft uw organisatie inzet of hulp nodig i.v.m. uitval, ziekte, verlof of pensioen, neem dan contact met ons op.

 

Lees verder

Intensive Care

Wij zetten IC verpleegkundigen in, die zorg bieden aan patiënten met een hoog complexe zorgvraag waarbij de vitale functies worden bedreigd.

Lees verder

Onderzoek

Wij werken graag in onderzoek verband mee als dat nodig is. Waar nodig zullen wij ook zelf onderzoeken verrichten en dit samen met u bespreken.

Lees verder

Contact 

Bel ons

06 14 32 99 65

Mail ons

Adres

Constant Erzeijstraat 8-C
3523 VV Utrecht, Nederland

h

KVK

A-PIC BV 73833029

Contact

2 + 13 =