Intensive Care

Wij zetten professionele Intensive Care verpleegkundigen in, die zorg bieden aan patiënten met een hoog complexe zorgvraag waarbij de vitale functies worden bedreigd.

De IC verpleegkundige ondersteunt en bewaakt deze vitale functies van de patiënt. Het ziekteproces is zeer ingrijpend, zowel voor de patiënt als de naaste(n), dit begrijpen onze Intensive Care verpleegkundigen als geen ander. Naast het verlenen van de medische zorg begeleidt de verpleegkundige de patient en de naaste(n) gedurende dit ziekteproces waar mogelijk.

Onze Intensive Care verpleegkundigen zijn in te zetten op de onderstaande gespecialiseerde afdelingen van het ziekenhuis.

Cardiac Care Unit

Medium Care

COVID -19

Eerste Hart Hulp

Recovery

High/Low Care

Post Anesthesia Care Unit

Intensive Care

Spoedeisende Hulp

Speek met een professional

Bel: (06) 14 32 99 65

Veel gestelde vragen

Als er geen vacatures zijn kan ik dan wel mijn CV sturen?

Natuurlijk wij zullen je CV in ons bestand bewaren en mocht er een opdracht zijn waar je goed bij aansluit zullen we contact op nemen. Bekijk onze hier vacatures 

Kan er kosteloos geannuleerd worden?

Stuur ons een mail over de gewenste annulering. 

Wat zijn jullie tarieven voor 2021?

Dit lichten we graag in een persoonlijk/ mail contact of toe.

Kan ik me als ZZP bij jullie aansluiten?

Dit kan, echter zijn wij een Maatschap en toetreden zal door de Maatschap eerst goedgekeurd worden. Stuur ons een email voor de mogelijkheden.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden topkwaliteit en professionele zorg voor uw patiënten, dit is waar A-PIC voor staat. Met meer dan 25 jaar ervaring op elk gebied hebben wij van ons beroep onze passie gemaakt.

Wij zijn een groep hooggekwalificeerde professionals die zich door jarenlange ervaring in het vak als zelfstandige hebben gevestigd.

A-PIC levert zorgprofessionals met diverse achtergrond aan ziekenhuizen, klinieken en praktijken. Hierbij stellen wij de patiëntenzorg van onze opdrachtgevers centraal. Geen wachttijden, geen onpersoonlijke en korte patiëntbejegening.

Contact 

Bel ons

06 14 32 99 65

Mail ons

Adres

Constant Erzeijstraat 8-C
3523 VV Utrecht, Nederland

h

KVK

A-PIC BV 73833029

Contact

14 + 10 =